Loading...

Thursday, September 27, 2012

Worldshopperslink (WCB)

ANDA DIBAYAR HANYA DENGAN KLIK IKLAN DI WEBSITE KAMI.SERTAI KAMI SEKARANG!!!

BARU!!! TELAH MELETUP DI ASIA,INDIA,BANGLADESH,RUSSIA,INDONESIA DAN 160 NEGARA DI DUNIA
Sesiapa yang ingin pendapatan pasif
USD4  hingga USD80 setiap minggu
sehingga 52 Minggu/setahun, TANPA MENAJA dan Bukan MLM, Bukan Skim Pelaburan, bukan SKIM CEPAT KAYA
                Tapi sistem yang dibina berasaskan iklan di internet.


MARKETING PLAN

Anda boleh membeli pakej seperti yang dinyatakan di bawah;Dengan $ minimum 20 anda boleh memulakan iklan anda dan anda juga boleh meletakkan iklan anda pada ruang iklan yang anda dibeli. Strategi ini akan membantu anda untuk mempromosikan perniagaan anda secara online dan tugas kami adalah untuk berfikir bagaimana untuk mencipta lalu lintas yang berat itu membantu anda untuk memiliki satu jumlah yang lebih baik dalam perniagaan anda.
Dengan pembelian minimum bagi satu pakej, anda akan berhak kepada satu Pusat Perniagaan untuk anda menjana pendapatan yang lumayan dengan Worldshopperslink. Anda boleh membeli pakej sebanyak mana yang anda mahu. Pakej yang anda beli akan melayakkan anda untuk lebih banyak Pusat Perniagaan ...
Sebaik sahaja anda telah membeli pakej ini, anda akan layak untuk 3 jenis Insentif:
 1) Bonus Silinder Worldshopperslink (WCB)
Selain diletakkan dalam hierarki, apabila anda memperkenalkan seseorang untuk membeli pakej (tidak termasuk  Bronze ), anda akan diberikan satu unit percuma untuk beratur di WCB tanpa gagal first come mula-mula berkhidmat asas. Setiap kali apabila 2 unit telah dibuang ke dalam WCP, unit yang sangat hadapan dalam barisan akan mendapat Bonus WCB $ 15 dalam masa e-Purse sebenar.
Setiap kali anda menaja sesiapa pun, anda akan mendapat unit bebas ke WCB. Katakan jika pakej anda Silver dan anda menaja seseorang dengan Rhodium, anda akan mendapat 14 unit milik anda akan dibaris gilirkan dalam WCB. Sila rujuk kepada jadual di bawah;

Menaja Bronze  - Tiada.

Menaja Silver - Dapat 1 unit Percuma ke dalam WCP, (Bonus $ 15x1 = $ 15)

Menaja Gold - Dapat 2 unit Percuma ke dalam WCP, (Bonus $ 15x2 = $ 30)

Menaja Platinum - Dapat 6 unit Percuma ke dalam WCP, (Bonus $ 15x6 = $ 90)

Menaja Rhodium - Dapat 14 unit Percuma ke dalam WCP, (Bonus $ 15x14 = $ 210)
2) Referral Bonus
Setiap kali anda merujuk ahli baru untuk membeli Merchant Package dari Worldshopperslink, anda akan layak untuk Bonus Referral sebanyak 6.5% daripada nilai pakej yang dibeli. Jika anda memperkenalkan Rhodium($700), Bonus Referral anda akan menjadi $ 700 x 6.5%  = $ 45.50. Anda boleh merujuk seberapa ramai kawan yang anda ingin! Tiada had berapa banyak rujukan anda ingin.


3) Bonus Binggo (12:00 am setiap hari Masa Washington DC )
Selain Bonus Referral, ahli juga boleh mendapatkan Bonus tanpa had Binggo apabila kumpulan anda mula berkembang. Anda boleh mendapat Bonus Binggo sehingga maksimum USD1, 200 setiap hari dari jualan kumpulan anda sebenarnya! Kami membayar anda berdasarkan jumlah jualan di bawah kumpulan anda setiap hari. Binggo!!
Setiap Pusat perniagaan mempunyai 2 kumpulan, Kumpulan Kiri dan Kanan. Anda boleh memperkenalkan seberapa banyak merchants yang anda mahu dan meletakkan mereka sama ada di bawah Kumpulan Kiri atau Kanan. Bonus Binggo dikira asas pada Jumlah Jualan harian dan akan dikira setiap hari pada pukul 12:00 tengah malam Masa Washington.
Volume Jualan Harian tidak perlu mesti datang daripada jualan peribadi yang diperkenalkan oleh anda tetapi juga jualan yang dihasilkan oleh ahli-ahli di bawah kumpulan kiri dan kanan anda akan dikira sekali.

Pengiraan Contoh;
Bonus Binggo dikira dengan 5% daripada kumpulan yang lemah jumlah jualan harian;
Kumpulan hak Kumpulan yang lemah (USD3, 200)
Bonus Binggo Diperolehi = USD3, 200 x 5% = USD160.00
Perbezaan antara jualan Kumpulan kiri dan kanan adalah USD7, 000 - USD3, 200 = USD3, 800 (di bawah Kumpulan Kiri akan dibawa ke hadapan untuk pengiraan bonus pada hari berikutnya).
Nota: Anda juga akan diberikan pusat Perniagaan Percuma setiap kali anda memperkenalkan seseorang membeli  Merchant Package  . Contohnya: Apabila anda memperkenalkan  Gold Merchant Package kepada Tony  dan letakkan dia di bawah Kumpulan Kiri, secara automatik anda juga akan diberi Pusat Perniagaan Emas Percuma di bawah Kumpulan kanan, lantas menghasilkan Binggo Bonus kepada anda.
Setiap pergerakan dan penyertaan / semula penyertaan oleh sesiapa sahaja di dunia akan membuat anda mendapat Bonus atas juruterbang automatik. Fenomena dalam industri rangkaian yang akan membuat anda memperoleh pendapatan berterusan. Amazing!
Semua orang berpeluang untuk mencuba ini dan anda tidak akan gagal lagi kali ini. Masyarakat BESAR kami akan membantu ANDA untuk meningkatkan jumlah perniagaan anda dengan mempunyai lebih banyak lalu lintas ke laman web anda semasa anda memperolehi pendapatan berterusan selama-lamanya.
Binggo Bonus Pendapatan Had Harian
          
       Pakej                             Max harian Binggo
A) Bronze                                    $ 28,00 
B) Silver                                      $ 70,00
C) Gold                                      $ 150.00
D) Platinum                               $ 450,00
E) Rhodium                             $ 1200,00

  

 
 Introduced By: zpmc_gold

YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707

No comments:

Post a Comment